Waarom kiezen voor Casa-22?

CASA-22 staat voor een ontspannen en luxueuze vakantie met een persoonlijke service in een stijlvol, strak en modern interieur met een eigen “IMAGINE…” beauty lounge én een romantische “roof top lounge”.

Geniet van een heerlijk ontbijt of diner in het top restaurant van CASA21 dat vlak naast CASA-22 ligt. Na het fietsen of lopen in de fitness een verfrissende duik nemen in het azuurblauwe zwembad omgeven door tropische planten en palmbomen is perfect om je dag te starten.

In onze bar kunt u genieten van onze vers gemaakte cocktails, sappen of andere dranken met uitzicht op het zwembad.

Onze Luxury Boutique Hotel CASA-22 is niet te vergelijken met de All Inclusive hotel-resorts. Wij hebben hier geen animatie-team, geen massa volk om je heen die het all-you-can-eat buffet telkens opnieuw plunderen maar wel veel privacy, rust en een persoonlijke begeleiding.
Als enige animatie zijn er de honden Botti en Pooka van CASA21 en zij maken ook deel uit van CASA-22. Eén van hen denkt dat hij een reddingshond is en zou kunnen proberen om je te redden terwijl je aan het zwemmen bent.

Als het jouw bedoeling is om rustig te genieten van een aangename vakantie met een echte persoonlijke service in een stijlvol interieur, dan ben je hier aan het juiste adres. En als je de authentieke sfeer eens wil opsnuiven, kan je altijd terecht in het centrum van Sosúa, Cabarete of op het strand dat op 5min wandelen is van CASA-22, ambiance verzekerd!

Heb jij dus ook genoeg van die onpersoonlijke “All Inclusives” dan moet je zeker bij ons op bezoek komen. Wij ondervinden in elk geval dat meer en meer mensen snakken naar een andere formule. Daarom is onze luxe CASA-22 waar het culinaire restaurant van CASA21, een eigen beauty lounge “IMAGINE…” en een romantisch “roof top lounge” aan gekoppeld is momenteel ook heel uniek en exclusief in de Dominicaanse.

Zeker de moeite waard!

Kortingscode Casa-22 Luxury Boutique Hotel
Royal suite Casa-22
Royal suite Casa-22
Reserveren

Casa-22

Wij hebben 5 unieke suites samengesteld voor onze gasten. Hieronder vindt u 2 suites!

Pool Suite

Pool Suite Casa-22
CASA-22 Pool Suite

Royal Suite

Royal suite Casa-22
CASA-22 Royal Suite