Casa-22.be – Luxury Boutique Hotel

Over ons

Minder dan 20 jaar geleden was de op één na grootste republiek van de Caraïben nauwelijks ontdekt door de toeristen. Witte stranden met wuivende palmbomen en een heerlijk warm klimaat vormen de ideale bestemming voor uw volgende vakantie.
Nu bieden alle touroperators de Dominicaanse Republiek aan in hun reisgids. Zon, zee, stranden en een overweldigende natuur vindt men hier in overvloed. De Dominicaanse Republiek is voor velen meer dan eens een toffe vakantiebestemming en hier hebben wij dan ook ons hart verloren. Bekijk onderstaande video en dan begrijp je het wel

Enkele jaren geleden besloten Saskia en Marc het wisselvallige België om te ruilen voor het zonnige Sosúa en hier een boutique bed & breakfast op te starten genaamd CASA21 (www.casaveintiuno.com.).

Het grote succes van CASA21 als boutique B&B met een culinair hoogstaand restaurant heeft er voor gezorgd dat uitbreiding noodzakelijk werd. Het vervolgproject dat vlak naast CASA21 ligt en waarvan de eigenaar Bellavispa SRL is, heet CASA-22 en bouwt verder op de succesformule van CASA21. Omdat CASA21 al over een uitstekend restaurant beschikt, zorgt CASA-22 dan voor bijkomende beauty lounge faciliteiten ter plaatse zodat we onze gasten nog meer kunnen verwennen alsook een romantische roof top lounge waar je naar de prachtige zonsondergangen kan kijken terwijl je geniet van een cocktail. We zullen heel graag uw persoonlijke gastheer/vrouw zijn bij Casa-22 en zullen je van harte verwelkomen.

Onze uitdaging is om onze gasten van een heel persoonlijke en verzorgde service te laten genieten. We streven ernaar om alle gasten het gevoel te geven dat ze hier onder de palmbomen zich ook thuis kunnen voelen bij ons.

Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat er allemaal te beleven valt.

Reserveren

Casa-22

Wij hebben 5 unieke suites samengesteld voor onze gasten. Hieronder vindt u 2 suites!

Pool Suite

Pool Suite Casa-22
CASA-22 Pool Suite

Royal Suite

Royal suite Casa-22
CASA-22 Royal Suite