CASA-22 Luxury Boutique Hotel
Calle Piano 2,
Reparto Tavares – 57000 SOSUA – Puerto Plata
Dominican Republic
reservations@casa-22.com

Locatie

Sosúa is gelegen op 10 minuten van de luchthaven van Puerto Plata, 15 minuten van Cabarete en 25 minuten van Puerto Plata centrum.

CASA-22 is gelegen in een residentiële wijk op wandelafstand van het strand en het centrum van Sosúa. Slechts 1 straat oversteken en 2 minuutjes sluieren langs de vele authentieke strandwinkeltjes en jullie kunnen volop genieten van het heerlijke warme strand. Op Playa Sosúa bevinden er zich ook veel terrasjes en bars om met een cocktail wat verfrissing te zoeken of om iets te eten bij één van de ontelbare lokale restaurants. Dit strand is iets drukker maar hier kan men echt genieten van de typische Dominicaanse sfeer, vooral op zondag wanneer de lokale bevolking ook het strand gaat opzoeken met Salsa muziek. Bent u minder voor de drukte dan kan u genieten van een ander prachtig strand – Playa Alicia, het lijkt privé maar is toegankelijk voor iedereen. Dit strand is ongeveer 5 minuten wandelen en heel rustig. Op beide stranden kan men ligbedjes en parasols huren tegen 150 RDS (3 à 4 €) per stuk.

Ligging Casa-22

De luchthaven van Puerto Plata is maar 10 minuten rijden van onze CASA-22

Sosúa is gelegen op 7 uur rijden van Punta Cana, 4 uur rijden van Santo Domingo, 1.5 uur rijden van Santiago en 25 minuten rijden tot Puerto Plata Stad. Cabarete – het surf en kite paradijs bij uitstek – ligt op amper 15 minuten rijden van Sosúa.

Het adres van CASA-22 is:
CASA-22 Luxury Boutique Hotel
Calle Piano 2,
Reparto Tavares – 57000 SOSUA – Puerto Plata
Dominican Republic
reservations@casa-22.com

Reserveren

Bel mij terug: