Cocoon Suite

Voor een luxe vakantie in een 75m2 grote suite die origineel gedecoreerd is, voorzien van 2 ruime inloopdouches, aparte wastafels, een comfortabele zithoek, een bureau en een privé terras met ligzetels om in de laatste zonnestralen na te dromen van dit heerlijke paradijs.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een overnachting reserveren?
+32 (0) 475 37 18 03

CASA-22 VIP arrangement :

In deze prijs (excl 28% taksen) zijn inbegrepen: continentaal ontbijt (uitgebreid deluxe ontbijt is optioneel en à la carte) met alle dagen vers exotisch fruitsap, koffie of thee, cornflakes, broodjes, 2 soorten confituur, vers fruit,…, welkomstcocktail, verse tropische bloemen in de kamer, dagelijks schoonmaakservice, uitpakken en inpakken van uw baggage, wifi in de kamer, wifi aan zwembad/restaurant/lounge/terras, gebruik van spinner, home trainer en loopband, DVD-theek en boeken ter uw beschikking, espresso pads (2 per dag), setje hoogwaardige luxe badproducten, handdoeken aan het zwembad en voor het strand ter uw beschikking.

Vanaf een verblijf van 7 nachten wordt eveneens gratis mee aangeboden:

  1. 1 flesje Rum
  2. en een paar witte hotel slippers per persoon.

Enkel overnachting :

In deze prijs zijn inbegrepen: welkomstdrank, verse tropische bloemen in de kamer, dagelijks schoonmaakservice, gratis wifi in het restaurant en aan het zwembad, handdoeken aan het zwembad ter beschikking.

28% taksen zijn niet inbegrepen. Bij online betalingen (Paypal, kredietkaarten enz) via de website komen er 3,5% transactiekosten bij. Bij een directe Europese SEPA overschrijving niet.

Alle suites zijn rookvrij en dat vragen wij om strikt te respecteren.

Wij aanvaarden geen niet-gasten in de kamers van onze CASA-22. Niet-geregistreerde gasten zijn niet toegestaan in de kamers. Als deze regel niet wordt nageleefd, hebben wij het recht om uw reservering onmiddellijk te annuleren en dit zonder enige terugbetaling.

Direct reserveren