Duiken – Een waar paradijs voor Duikers

Een waar paradijs voor Duikers

Er is misschien een kans dat je niet meteen aan de Dominicaanse Republiek denkt wanneer je een vakantie plant waarin duiken een belangrijke rol speelt. Toch heeft dit tropisch eiland met een heerlijk klimaat veel ingrediënten voor een op en top duikvakantie.

Aan het strand van SOSUA dat op nog geen 5 minuten wandelafstand ligt van CASA-22 zijn trouwens heel wat duikclubs beschikbaar waarmee in zee kan gedoken worden op wrakken, in grotten en langs riffen. Rond het eiland vind je op bepaalde duiklocaties steile wanden voor de gevorderden maar ook een bodem die langzaam dieper wordt wat het duiken natuurlijk heel toegankelijk maakt voor de beginners. De duikstekken bevinden zich dicht (tussen de 5 à 15min varen) bij de havens of strand waarvan je vertrekt zodat je niet urenlang op een boot hoeft te zitten, ideaal voor zij die zeeziek worden.

En na een avontuurlijke duik kan je terug relaxen in CASA-22 en genieten van een verkwikkende massage of van een verse exotische vruchtencocktail om alle spannende onderwaterverhalen uit te wisselen. CASA-22 zal je met plezier verder helpen om een “adembenemende” duikvakantie te plannen. CASA-22 werkt hiervoor samen met het Dive Center Merlin, de nummer 1 van alle duikclubs in Sosua.

Casa-22 duik arrangementen
Duiken in de dominicaanse republiek
Snorkelen in de Dominicaanse Republiek
Snorkelen in dominicaanse republiek
Snorkelen en duiken
Duiken in de dominicaanse zee
Download artikel Duiken in de Dominicaanse Republiek

Bekijk de video over: duiken in de Dominicaanse Republiek

Reserveren