Trouwen in de Caraïben, jullie droom komt uit

De Dominicaanse Republiek is dé perfecte droombestemming voor een onvergetelijke romantische bruiloft in het Caribisch gebied – een aangenaam klimaat, zon, prachtige stranden omgeven door palmbomen en een azuurblauwe zee.

CASA-22 in samenwerking met haar lokale partners is een zeer gewaardeerde en vaak aanbevolen “weddingplanner” in de Dominicaanse Republiek. Voor zowel binnenlandse als internationale klanten bieden wij een professionele, betrouwbare en transparante dienstverlening voor alle bruiloften of andere evenementen met catering afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wij organiseren uw unieke bruiloft van “A tot Z” met de grootste aandacht voor het kleinste detail en met onvergetelijke herinneringen dankzij een perfecte planning.

U kan verblijven bij CASA-22 in de Royal suite met jacuzzi op je privé terras of in de Glamour suite met een romantisch bad in het midden van de kamer. We kunnen accommodatie verlenen tot 7 kamers op de site bij ons en bijkomende suites zijn ook beschikbaar dicht in de buurt van CASA-22.

Geef ons een seintje en we zullen heel graag beginnen met het plannen van uw droom bruiloft in CASA-22 in de Caraïben!

Trouwen op de Dominicaanse Republiek
Reserveren

Casa-22

Wij hebben 5 unieke suites samengesteld voor onze gasten. Hieronder vindt u 2 suites!

Pool Suite

Pool Suite Casa-22
CASA-22 Pool Suite

Royal Suite

Royal suite Casa-22
CASA-22 Royal Suite